V - Образен поилен канал за метална клетка за кокошки

V - Образен поилен канал за метална клетка за кокошки
  • : 5635
  • Код на продукта: 301265
  • Наличност: В наличност

V - Образен поилен канал за метална клетка за кокошки

Размер: 46 х 46 мм

Тагове: V - Образен, поилен, канал, за метална, клетка, за кокошки, бройлери, яйца