Мрежа за под на метална клетка за пилета

Мрежа за под на метална клетка за пилета
  • : 5037
  • Код на продукта: 301325
  • Наличност: В наличност

Мрежа за под на метална клетка за пилета

Описание:

Размер: 63 x 100 cм.

Тагове: Мрежа, за под, на метална, клетка, за пилета